Vybrané problémy tvorby cien v cestnej doprave - Gnap, Jozef
Charakteristika minulej a súčasnej situácie v oblasti cenovej politiky v cestnej doprave na Slovensku. Vymedzenie minimálnej a maximálnej ceny v cestnej doprave. Problémy pri tvorbe cien v cestnej doprave. Prepojenosť na tok dotácií zo štátneho rozpočtu (zľavy na cestovnom).