Marketing. Súčasné mechanizmy trhového pohybu - Tuma, Miroslav
Problémy vyspelých krajín vo výrobe a ťažkosti s vyrovnávaním sa so zahraničnou konkurenciou. Pojem kríza. Kríza v slovníku manažérov. Kríza a marketing. Predvídanie krízových javov. Prognózy - znaky a vlastnosti. Názory niektorých špičkových manažérov, prognostikov a ekonomických expertov na ďalší ekonomický vývoj. Odporúčanie niektorých zásad, ako zvládnuť a riadiť kritické zmeny. Ako narábať s obchodným úspechom. Význam vzťahu k firme, príklad japonských firiem.