Sociálny marketing a možnosti jeho aplikácie vo výrobnom družstevníctve - Cibáková, Viera
Charakteristika a podstata sociálneho marketingu. Uplatňovanie sociálneho marketingu. Tvorba marketingového plánu a marketingovej organizácie. Príklad aplikácie sociálneho marketingu v USA. Transformácia družstiev na nové podmienky trhového hospodárstva. Aplikácia sociálneho marketingu vo výrobných družstvách (VD). Ponuka produktov a služieb VD. Podmienky úspešnosti družstiev na trhu.