Rukověť exportéra: Finsko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničný obchod s Fínskom a pre podnikanie v tomto teritóriu. Zmeny po vstupe Fínska do Európskej únie k 1.1.1995. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Fínska. Colné letiská, prístavy. Obchodné banky. Regulácia obchodu medzi ČR a Fínskom. Odbytové cesty. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady. Clo a colné konanie. Patenty, ochranné známky. Formy obchodného podnikania. Spoločné podnikanie. Vývozné predpisy, podpora exportu. Devízové predpisy.