Rukověť exportéra: Mexiko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničný obchod s Mexikom a pre podnikanie v tomto teritóriu. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Medzinárodné vzťahy. Vzťahy Českej republiky a Mexika. Doprava, dopravné spojenie s ČR. Financovanie exportu. Prehľad zákonov a zákonných nariadení v zahraničnom obchode. Podmienky investovania. Daňový systém. Regulácia zahraničného obchodu. Mexický trh. Distribučné a predajné cesty. Franchising. Výstavy a veľtrhy. Obchodné zvyklosti.