Rukověť exportéra: Řecko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Gréckom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Colné letiská, voľné colné pásma, prístavy. Obchodné banky, obchodné komory. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Gréckom. Partneri, finančná bonita. Odbytové cesty. Platobné podmienky. Dodacie podmienky. Špeciálne predpisy. Clo a colné konanie. Dane, vedľajšie dávky. Patenty, ochranné známky a chránené vzory. Formy obchodného podnikania. Podpora exportu.