Vyšší efekt, nižší riziko O exportním financování hovoří Ing. Vlastislav Matoušek vedoucí oddělení vývozního financování Čs. obchodní banky - Matoušek, V.
Rozhovor s Ing. V. Matouškom vedúcim oddelenia vývozného financovania Čs. obchodnej banky. Účelové financovanie vývozu a jeho výhody. Systém odberateľských úverov v podnikovej a bankovej sfére. Postup pri komunikácii klienta s bankou. Informácie, ktoré poskytuje Čs. obchodná banka v súvislosti s prieskumom trhu. Bankové informácie, sadzby poplatkov a odmien.