Nová pravidla obchodu. 3 Dohoda o ochranných opatřeních - Jung, Z.
Dočasné ochranné opatrenia (čl.6). Trvanie preskúmania ochranných opatrení. Zachovanie úrovne koncesií a iných záväzkov (čl.8). Rozvojové členské krajiny (čl.9). Doposiaľ existujúce opatrenia podľa č.XIX (čl.10).