Nová pravidla obchodu. 7 Dohoda o ochranných opatřeních - Jung, Z.
Príprava zákonodarstva v ČR, ktoré zabezpečí účinnú realizáciu Dohody a prijímanie ochranných opatrení v súlade s ich pravidlami a zásadami. Význam Dohody pre českých vývozcov a dovozcov. Dohoda o investičných opatreniach. Opatrenia prijímané vládami za účelom získania a regulovania cudzích priamych investícií na domácom území zahrnujú pohnútky k získaniu investícií. Investičné opatrenia majúce vzťah k obchodu (Trade Related Investment Measures - TRIMS).