Nová pravidla obchodu. 6 Dohoda o ochranných opatřeních - Jung, Z.
Výklad jednotlivých ustanovení Dohody o ochranných opatreniach. Dôležité črty Dohody v oblasti nových opatrení "šedej oblasti". Odstránenia opatrení v "šedej oblasti" viedli v minulosti k zvyšovaniu počtu antidumpingových a vyrovnávacích opatrení.