Podmienky v systéme TIR čoraz prísnejšie - Burajová, I.
ČESMAD Slovakia ako ručiteľ za dopravcov, ktorí prepravujú tovar na podklade karnetov TIR na území našej republiky. Medzinárodná záručná reťaz a IRU (Medzinárodná únia cestnej dopravy). Garancia na jeden karnet TIR - 50 tis. USD. Medzinárodný pool poisťovateľov.