Současné dimenze exportní politiky. 2 Aktivity ministra průmyslu a obchodu směřují k evropskému standardu - Peroutka, J.
Nepriame nástroje na podporu vývozu ČR. Poisťovanie vývozných operácií. Typy poistenia a úverové poistenie, ktoré poskytuje EGAP. Financovanie vývozných operácií. Zvýhodnené financovanie, ktoré bude poskytovať Česká exportná banka.