Vývozní financování. 2 Kombinace nástrojů musí vyhovovat potřebám firmy - Matoušek, V.
Stručný komentár, ktorý poskytol Ing. V. Matoušek, vedúci oddelenia vývozného financovania ČSOB. Kritériá odporúčania jednotlivých produktov exportérom. Postup pri posudzovaní nových klientov. Nároky na klientelu a protiváha týchto prísnych podmienok vo forme know-how na úrovni porovnateľnej s bankami vyspelých krajín. Možnosti vyrovnania českých exportérov zahraničnej konkurencii.