Priame zahraničné investície v krajinách V4 Najväčší objem investícií do Maďarska a najmenší do Slovenskej republiky - Vlašič, J.
Tok priamych zahraničných investícií v krajinách V-4 (Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko) - porovnanie. Zloženie investorov v jednotlivých krajinách.