Zaměřeno na vnější směnitelnost - Zahradník, Petr
Dôvody znovuoživenia diskusie o zameniteľnosti meny. Historické a súčasné chápanie zameniteľnosti. Mäkký a tvrdý koncept zameniteľnosti. MMF a definícia zameniteľnosti.