Cesty ke snižování rozdílů mezi zeměmi EU Strukturální fondy - Zukal, Jiří
Štrukturálne fondy EÚ - pomoc pri vytvorení ekonomickej a sociálnej rovnováhy v rámci EÚ a postupné znižovanie rozdielov medzi jednotlivými regiónmi. Pretrvávanie rozdielov medzi štátmi a regiónmi. Nezamestnanosť - najväčší problém EÚ. Perspektíva štrukturálnych fondov.