Perspektivy dalšího rozšiřování EU Pražské vystoupení člena Evropské komise - Broek, H.van den
Prednáška H. van den Broeka v Prahe o perspektívach ďalšieho rozširovania Európskej únie. Vzťah EÚ a pridružených krajín. Česká republika a EÚ. Nové úlohy PHARE. Biela kniha - predvstupná stratégia pre krajiny vstupujúce do EÚ. Potreba prispôsobenia sa EÚ novým podmienkam. Vstup do EÚ a NATO. Bezpečnosť v Európe.