Úloha cirkvi je nezastupiteľná - Sokol, J.
Rozhovor s arcibiskupom Mons. Jánom Sokolom, metropolitom Slovenska o katolíckej cirkvi na Slovensku, jej poslaní a úlohe. Pastoračná činnosť na Slovensku, zriaďovanie cirkevných škôl, výstavba a údržba kostolov. Pokračovanie ekumenizácie cirkvi v našich podmienkach.