Vyhodnocovanie investičných projektov - Mlynarovič, Vladimír
Problematika vyhodnotenia investičných projektov. Dve triedy rozhodovacích pravidiel v závislosti od predpokladaného informačného zabezpečenia: 1. analýza nákladov a prínosov, 2. vyhodnocovanie rizikových projektov (miery rizika, kritériá na vyhodnocovanie, komplexné vyhodnocovanie).