Medzinárodné porovnanie kúpnej sily hodinovej mzdy - Rybárová, Silvia
Kúpna sila hodinovej mzdy (charakteristika) - jeden z ukazovateľov životnej úrovne domácností. Porovnanie kúpnej sily hodinovej mzdy v spracovateľskom priemysle. Porovnanie kúpnej sily hodinovej mzdy podľa povolaní.