Vývoj zamestnanosti a miezd v SR v 1. polroku 1995 - Záhorská, M.
Malé organizácie (do 24 pracovníkov) - vysoká dynamika zamestnanosti. Zvýšenie zamestnanosti oproti 1. polroku 1994 - živnostenský sektor, rozpočtové a spoločenské organizácie. Porovnanie vývoja zamestnanosti a miezd za rovnaké obdobie r. 1994 a 1995.