Možnosti uplatnenia absolventov vysokých škôl v Nemecku - Stanek, Vojtech
Inštitút nemeckého hospodárstva (IW) - analýza zamestnávania absolventov vysokých škôl z Európskeho hospodárskeho priestoru v nemeckých podnikoch.