Nezaměstnanost vyvolá obchodní válku Zpráva UNCTAD o hospodářském zdraví světa - Vítek, Jan
Nezamestnanosť a zmrazené alebo klesajúce príjmy vo vyspelých krajinách - príčiny. Nesprávna menová a finančná politika. Riešenie problému nezamestnanosti - návrhy UNCTAD.