Územné a správne členenie. 1 - Hutta, V.
Rozlíšenie územného členenia SR od správneho členenia SR ako vyplýva z ústavy a zo zákona SNR č.517/1990 Zb. o územnom a správnom členení SR. Územné členenie Slovenskej republiky. Správne členenie Slovenskej republiky. Reforma územného a správneho členenia SR.