Systém finančného a rozpočtového hospodárenia obcí v čase rozpočtového provizória
Uznesením NR SR č.2636 z 22.decembra 1994 bol schválený Návrh nevyhnutných opatrení na zabezpečenie hospodárenia Slovenskej republiky v čase rozpočtového provizória v roku 1995. Národná rada ďalej schválila návrh zákona o niektorých opatreniach na zabezpečenie hospodárenia Slovenskej republiky v roku 1995 a o zmene a doplnení niektorých zákonov.