Veřejné finance v teorii a praxi. 12 - Musgrave, R.A
Pokračovanie kapitoly 20 - Daň z individuálneho dôchodku. Kapitola 21 - Daň z dôchodku korporácií. Kapitola 22 - pokračovanie predchádzajúcej kapitoly. Kapitola 23 - Dane spotrebné. Kapitola 24 - Dane z majetku a z bohatstva.