Veřejné finance v teorii a praxi. 19 - Musgrave, R.A
Pokračovanie kapitoly 34 - Financie rozvojových krajín. Menný register. Vecný register. Dokončenie publikácie v č. 5/94 a 6/94 - pokračovanie vecného registra a obsah.