Zpráva o plnění státního rozpočtu za první pololetí 1993
Celkové výsledky štátneho rozpočtu ČR. Príjmy štátneho rozpočtu - daň z pridanej hodnoty a daň z obratu, spotrebné dane, clo, daň z príjmov právnických osôb, príspevky na sociálne zabezpečenie, ostatné daňové a nedaňové príjmy. Výdavky štátneho rozpočtu. Výsledky rozpočtového hospodárenia. Čerpanie rezerv štátneho rozpočtu.