Deň zaplatenia vo vzťahu k uplatneniu odpočtu DPH - Minársky, Ján
Novelizácia zákona č. 222/1992 Zb. o DPH a č. 58/1995 Z.z. o štátnom rozpočte. Určenie dňa zaplatenia dane pri vzájomnom zápočte pohľadávok a záväzkov. Uplatnenie odpočtu zaplatenej dane pri preddavkových platbách za zdaniteľné obdobie prostredníctvom kreditnej karty Benzinolu.