Tri opatrenia na zamedzenie nezrovnalosti zákona č. 222/1992 Zb. o DPH - Minársky, Ján
Opatrenia Ministerstva financií SR na zamedzenie nezrovnalosti zákona č. 222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty - nárok na odpočet dane, forma platenia dane, zdaňovanie tovaru prepusteného do režimu záznamového obehu, vrátenie alebo odpustenie cla osobám, ktoré nie sú platiteľmi dane.