Obchodné aktivity - Ulaher, S.
Profilovanie a činnosť Prvej komunálnej banky, a.s. Žilina na území celého Slovenska. Zameranie obchodných aktivít banky na rozvojové programy miest a obcí, ktoré tvoria hlavnú časť klientely. Poskytovanie úverov mestám a obciam.