PKB - Prvá komunálna banka, a.s.
Komplexné bankové služby Prvej komunálnej banky, a.s. Komunálne obligácie. Obecné fondy rozvoja bývania. Termínové vklady. Komunálne úvery. Financovanie komplexnej bytovej výstavby. Sieť pracovísk Prvej komunálnej banky, a.s. Žilina, pobočky a expozitúry.