Švajčiarsky bankový systém Členenie a vývoj - Grešlíková, D.
Význam bánk a ich členenie vo Švajčiarsku. Kantonálne banky. Veľkobanky. Regionálne banky a sporiteľne. Banky typu Raiffeisen. Banky ovládané Švajčiarskom a zahraničím. Súkromní bankári. Finančné spoločnosti. Trendy vývoja švajčiarskeho bankovníctva.