Indikátory koupě a prodeje cenných papírů jako základní nástroje technické analýzy burzovních indexů - Brada, J.
Burzové indikátory - pomoc pri obchodovaní s cennými papiermi. Pojmy. Indikátory rozhodujúce o kúpe a predaji cenného papiera a informujúce o celkovej situácii na trhu s cennými papiermi. Indikátory založené na trhových cenách cenných papierov. Indikátory závislé na voľbe portfolia cenných papierov. Indikátory založené na obchodovaných objemoch cenných papierov.