Kapitálový trh
Na burze cenných papierov sa presadili dlhopisy. RM-System Slovakia. Pohľad na parket pražskej burzy. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, kukurica, pšenica). Bratislavská opčná burza. BCP Bratislava. Ako čítať kurzové lístky.