Kapitálový trh
RM-Systém Slovakia. Východoslovenské železiarne, a.s. Košice. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, pšenica, cukor). Bratislavská opčná burza. Ako čítať kurzové lístky. BCP v Bratislave.