Konjunktura 1995 a prognóza 1996 Světová ekonomika pod drobnohledem - Kleer, J.
Hospodársky vývoj vyspelých krajín v r. 1995-1996 a jeho vplyv na svetovú ekonomiku. Rozdielny konjunktúrny cyklus. Výmenný kurz hlavných mien. Nadnárodné spoločnosti. Diferencovaný hospodársky rast v krajinách západnej Európy. Hrubý domáci produkt. Svetový obchod. Hospodárska situácia v postkomunistických krajinách Európy.