Monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky za marec 1995. 1
Základné tendencie vývoja vo vybraných úsekoch národného hospodárstva SR v marci 1995. Základné ukazovatele vývoja národného hospodárstva Slovenska: ceny a inflácia, životné náklady, nezamestnanosť, zahraničný obchod, kurzy devízových prostriedkov, poľnohospodárstvo, vlastnícka štruktúra NH Slovenska, štátny rozpočet. Vývoj spotrebiteľských cien vybraných výrobkov.