Monitor stavu hospodárstva SR za jún 1995. 2
Základné tendencie vývoja vo vybraných úsekoch národného hospodárstva SR v júni 1995. Základné ukazovatele vývoja národného hospodárstva Slovenskej republiky. Priemysel. Stavebníctvo. Doprava. Poľnohospodárstvo. Spotrebiteľský trh. Zamestnanosť. Menový fond. Peňažné príjmy a výdavky obyvateľstva. Vybrané ukazovatele vývoja NH SR: hrubý domáci produkt, miera inflácie, miera nezamestnanosti, priemerný počet pracovníkov NH, priemerná mesačná mzda, index reálnej mzdy, dovoz, vývoz, saldo ZO, investície, saldo štátneho rozpočtu.