Plusy a mínusy maďarské ekonomiky
Údaje o hospodárskom vývoji Maďarska v roku 1994 a odhady najbližšieho rozvoja. Vývoj hrubého domáceho produktu, priemyselnej výroby, miery nezamestnanosti. Nerovnováha štátneho rozpočtu a bilancie výkonov. Finančná politika, štátna zadlženosť. Nástroje finančnej politiky.