Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky. 1
Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky, ktoré predstavuje novú etapu moderných dejín Slovenska. Ide o program prvej vlády, ktorá vzišla zo slobodných a demokratických volieb v suverénnej SR. Obsah dokumentu: 1. Zahraničné vzťahy. 2. Stratégia a základné smery hospodárskeho rozvoja. 2.1. Financie. 2.2. Privatizácia a ochrana hospodárskej súťaže. 2.3. Priemysel, obchod, cestovný ruch a medzinárodné hospodárske vzťahy. 2.4. Malé a stredné podnikanie. 2.5. Doprava a spoje.