Bilance a perspektivy privatizace Maďarsko - Ujházy, K.
Váhavý postup privatizácie v Maďarsku v r. 1990-1995. Novela zákona o privatizácii - schválená maďarským parlamentom v máji 1995. Súčasný stav privatizácie. Prínos novely zákona o privatizácii. Príjem z privatizácie do tohtoročného štátneho rozpočtu Maďarska.