Transformace střední a východní Evropy a renezance Evropy - Lašek, Josef
Úvahy o perspektívnom ekonomickom vývoji Európy. Priebeh procesu transformácie. Problémy transformácie strednej a východnej Európy a ich delenie na 1. cieľové riešenie transformácie ekonomík štátov strednej a východnej Európy, 2. obsahové vymedzenie transformácie ekonomík štátov strednej a východnej Európy, 3. časový horizont transformácie ekonomík štátov strednej a východnej Európy.