Transformace čs. ekonomiky a vývoj měnové politiky - Guba, M.
Počiatočná ekonomická situácia. Koncepcia ekonomickej reformy. Ekonomická reforma a menová politika v r. 1990, 1991 a 1992 (tab.). Celkový ekonomický vývoj. Vývoj menovej politiky.