Zásady na uplatnenie účasti zamestnancov na privatizácii podnikov
Programové vyhlásenie vlády SR o účasti zamestnancov na privatizácii podnikov z r. 1995. Zamestnanecká obchodná spoločnosť. Predaj podniku obchodnej spoločnosti. Predaj zamestnaneckých akcií. Spôsob nadobudnutia majetku a spôsob vzniku vlastníctva zamestnancov. Zakladanie zamestnaneckých akciových spoločností a spoločností s r.o. Kritériá výberu spoločností pri priamom predaji.