Cestovný ruch na vzdialené ciele - Stead, K.T
Motív cestovania na vzdialené ciele. Úlohy organizátorov pri cestách do vzdialených cieľov. Rastúca dostupnosť cieľových miest umožňuje rozširovanie cestovného ruchu na vzdialené ciele.