Cestovný ruch v Estónsku
Rozpad bývalého Sovietskeho zväzu umožnil vznik samostatného štátu Estónsko. Rozvoj cestovného ruchu a jeho materiálno-technickej základne v Estónsku bol problematický. Najvýznamnejšou klientelou Estónska sú Fíni a Švédi. Budúcnosť cestovného ruchu v Estónsku.