Chorvátsky hotelový priemysel v prechodnom období - Radišič, F.
Rozvoj cestovného ruchu v Chorvátsku. Význam zahraničného cestovného ruchu. Rozsah ubytovacích služieb. Zmena štruktúry ubytovacích kapacít. Rozvoj cestovného ruchu zameraný na požiadavky medzinárodného dopytu.