Štúdia k pojmu cestovný ruch orientovaný na životné prostredie - Beregszászi, P.
Cestovný ruch orientovaný na životné prostredie a jeho charakteristika. Odporúčania pre cestovný ruch orientovaný na životné prostredie uvedené v Churskej deklarácii z r. 1984.