Spotrebiteľské ceny a životné náklady v auguste 1995 v SR - Škultéty, Ivan
Štatistická analýza. Spotrebiteľské ceny sa v auguste 1995 v úhrne zvýšili o 0,5 percenta. Stav v potravinárskom a nepotravinárskom tovare, vo verejnom stravovaní a v službách. Indexy spotrebiteľských cien a životných nákladov v r. 1994 a 1995. Priemerné spotrebiteľské ceny.